Julmiddag


1 + 1 + 1 =
Tre yttre faktorer som gjorde en helhet av Susanne på Julmiddagen.

 

 

Färgsprakande kväll.

Kommentarer
Postat av: Danielakamela

Tack för ditt senaste svar. Det är ganska svenskt att bara fly från enklare frågor.

Ang att vara svensk och osvensk så undrar jag hur du menar med det. Vad tycker du att du är om du påstår att du är osvensk?

Är du mer grekiskt lagd person eller hur menar du där?

2010-12-06 @ 13:10:09
Postat av: Susanne

Jag flyr inte, jag ger dig ett annat perspektiv och menar att man bör ifrågasätta sig själv i första hand innan man kritiserar någon annan.Jag påstår mig inte vara mer osvensk än någon annan, jag gillar att se på människor och beteenden. Jag är född i Sverige därmed är jag svensk, men det finns vissa beteenden som är mer svenska än andra. Det är synnerligt naturligt att svenskars beteende skiljer sig mer från andra kulturer, med det sagt inte något negativt med att vara svensk. Jag har massvis av svenskt beteende i mig, det vore märkligt om jag inte hade det.

Jag ber dock om ursäkt om din tolkning blev åt det negativa hållet och ska ha det i huvudet för att försöka utveckla mitt underliggande budskap till kommande inlägg- så det inte misstolkas.Jag menar inte att jag liknar någon annan kultur, jag återkopplar till det jag får höra av min omgivning. Jag har aldrig "provat" att vara "grekisk", jag vet ganska lite om greker och deras beteende, men jag ska forska mer i deras beteende när jag åker dit.Och kanske implementera något av de positiva egenskaper grekerna har- det kan man alltid göra för att utveckla sig själv och få nya perspektiv. :)

2010-12-06 @ 13:27:12
URL: http://soudesune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0